Karne hediyesi Başkan amcadan

Anasayfa» Haberler» Karne hediyesi Başkan amcadan
Oluşturulma Tarihi: 20.01.2023
Görüntülenme Sayısı: 927

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sömestr tatiline giren öğrencileri yine unutmayarak karne hediyesi olarak sinema bileti hediye etti. Çocuklar isterlerse tek başına isterlerse aileleriyle birlikte istedikleri sinema filmini izleyecek, ayrıca film keyfine yine ücretsiz olarak mısır ve su eşlik edecek.

Döşemealtı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Flora Plaza Sinema salonlarında 23 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında film gösterimleri tüm öğrencilere ücretsiz olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sömestr tatilinde de öğrencileri unutmayan Döşemealtı Belediyesi tüm öğrencileri film izlemeye davet etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Geçtiğimiz yıllarda zorlu bir pandemi dönemi atlayan öğrencilerimiz bu tür etkinliklere hasret kalmışlardı. Bizde ilçemize kazandırdığımız sinema salonlarında onlara tatil boyunca film izleme imkânı sağlamıştık. Bu çocuklarımızın çok hoşuna gitti ve bizde yine onlara sömestr tatili boyunca istedikleri filmi izlemeleri için bu geleneği sürdürmeye karar verdik. Bazen yalnız gelemedikleri için bu sefer ailelerimizde çocuklarıyla birlikte girip film izleyebilecekler. Yine film izledikleri sürede küçük ikramlarla öğrencilerimizi sevindireceğiz” diye konuştu.