Kemal Kılıçdaroğlu, Genç ve Okulu’yu makamında ağırladı

Anasayfa» Haberler» Kemal Kılıçdaroğlu, Genç ve Okulu’yu makamında ağırladı
Oluşturulma Tarihi: 25.07.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve 657. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Başpehlivanlığı kazanan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Orhan Okulu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı unvanını elde eden Orhan Okulu'yu kutlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ata sporu yağlı güreşlere yaptığı katkı nedeniyle Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür etti.

Ziyareti değerlendiren Başkan Genç, “Başpehlivanımız Orhan Okulu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretleri kapsamında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldik” dedi.

Ziyarete Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel ile Baş Antrenör Kemal Yılmaz da katıldı.