Kent Meydanı kahkahaya boğuldu

Anasayfa»Haberler» Kent Meydanı kahkahaya boğuldu
Oluşturulma Tarihi: 16.10.2017

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), yeni sezon açılışını Kent Meydanı'nda yaptı. “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunu, Başkan Genç de vatandaşlarla birlikte izledi

Döşemealtı'nın ilk tiyatrosu DHT, 2017-18 tiyatro sezonuna Kent Meydanı'nda merhaba dedi. Bu yıl hizmete açılan Döşemealtı Kent Meydanı, “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunla ilk kez bir tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Meydanın amfi tiyatrosunda gerçekleşen gösteriye, Döşemealtılılar yoğun ilgi gösterdi. Oyunu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de izledi. Komedi oyunu, meydanı kahkahaya boğdu.

Oyun sonunda sanatçılarla birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Genç, “Belediyeler altyapı, yol, kaldırım park gibi ihtiyaçların yanında vatandaşların kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek durumunda. Bu amaçla Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosunu kurduk. Tiyatromuz ilçeye kazandırdığımız Kent Meydanı'nda yeni sezon açılışını yaptı. Meydanların doğru kullanımının sonuçlarını burada görüyoruz” dedi.

Oyun sonunda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, meydandaki Atatürk Anıtı önünde çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.