Kent Meydanı'nda paten dersi

Anasayfa» Haberler» Kent Meydanı'nda paten dersi
Oluşturulma Tarihi: 17.4.2018

Döşemealtı Kent Meydanı, paten meraklılarına ev sahipliği yapıyor. Dünya Olimpik Sporları Kulübü'nde paten eğitimi alan çocuklar, haftada bir gün Kent Meydanı'nda bir araya geliyor.

Dünya Olimpik Sporları Kulübü'nden 25 çocuk, haftada bir gün 2 saat boyunca Döşemealtı Kent Meydanı'nda paten eğitimi alıyor. Kulüp Başkanı ve antrenör Sevda Kurnaz idaresinde çalışma yapan çocuklar, müzik eşliğinde ritim tutuyor. Meydana gelen aileler de çocuklarını izleme fırsatı buluyor.

Çocukları stresten ve kapalı ortamlardan uzak tutmak adına böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Kulüp Başkanı Sevda Kurnaz, “Öğrencilerimiz Döşemealtı Kent Meydanı'nda eğitim alıyor ve sosyalleşme imkanı buluyor. Burası güzel ve güvenli bir yer. Çocuklar daha önce Antalya'ya gitmek zorunda kalıyordu artık yaşadıkları ilçede bu imkanı bulmuş oldular. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandırdığı için Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür ediyoruz” dedi.