Kent Meydanı’nda Ramazan coşkusu

Anasayfa» Haberler» Kent Meydanı’nda Ramazan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: 21.5.2018

Kent Meydanı'nda Ramazan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları bu kez Kent Meydanı'na kuruldu. Yüzlerce vatandaş birlikte iftarını açtıktan sonra DHT'nin “Komşu Köyün Delisi” adlı tiyatro oyununu izledi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı gönül sofrası ile yüzlerce vatandaş aynı anda orucunu açıyor. Döşemealtı Pazar Yeri'nde her gün kurulan iftar sofrasının yanı sıra farklı mahallelere taşınan gönül sofrası, bu kez ilçenin merkezinde Kent Meydanı'ndaydı. İftar topunun atılmasıyla birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar hep birlikte iftarını açtı.

İftar sonrası Türkiye'de "Yılın Gençlik Meclisi" seçilen Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM ) çalışmaları halka anlatıldı. Ardından Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun (DHT) “Komşu Köyün Delisi” adlı oyunu sahnelendi. İzleyicileri hem düşündüren hem de güldüren oyun tam puan aldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tiyatro sanatçılarıyla birlikte halkı selamladı. Döşemealtı, Antalya'nın geleceği ve markası olacak sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Genç, “100'e yakın projeyi henüz 4'üncü yılımızda tamamlayarak en fazla proje üreten belediye olduk” dedi.

Gecede DÖGEM üyesi genç vekiller, DÖGEM Dansı'nı sahneledi. Program sonunda Başkan Genç'e vatandaşların ilgisi de yoğundu. Gençler Başkan Genç'le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.