Kırkgöz Döşemealtı'nda ilk hedef Play-Off

Anasayfa» Haberler» Kırkgöz Döşemealtı'nda ilk hedef Play-Off
Oluşturulma Tarihi: 15.01.2020

Antalya 1'nci Amatör Kümede mücadele veren Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Kulübü futbol takımı, ligin son haftasında deplasmanda Elmalı Belediyespor ile karşılaşacak. 34 puanla ligde 3. sırada yer alan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Kulübü futbol takımı, son maçta 3 puanı hanesine yazdırması halinde play-off maçları oynayacak. Hedef Süper Amatör Ligine yükselmek.

Geçtiğimiz yılı namağlup şampiyon tamamlayan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor, başarılı çizgisini bu yılda sürdürüyor. Antalya 1'nci Amatör Kümede 34 puanla 3. sırada yer alan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Kulübü futbol takımı, ligin son haftasında 19 puanla 6. sırada yer alan Elmalı Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor, son maçı 3 puanla kapatarak, play-off maçlarına kalıp Süper Amatör Lige çıkmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Durmuş Küçüktom yaptığı açıklamasında, " Ligdeki son maçımızı kazanıp play-off grubuna kalmak istiyoruz. Antalya 1'nci Amatör Kümede yer alan 2 grubu 2. ve 3. sırada bitiren 4 takımdan oluşacak play-off takımlarından birisi Süper Amatör Kümeye yükselecek. Bu takım biz olmak istiyoruz. Haftasonu Elmalı Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maç Süper Amatör Kümeye yükselme yolunda önemli bir avantaj sağlayacak” dedi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Spor Elmalı Belediyespor maçı Elmalı Recep Gürbüz Stadı'nda 19 Ocak 2020 Pazar günü saat 14. 30'da oynanacak.