Kreşin minikleri Gazeteciler Günü’nü kutladı

Anasayfa» Haberler» Kreşin minikleri Gazeteciler Günü’nü kutladı
Oluşturulma Tarihi: 11.1.2018

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi'nin gündeminde de gazetecilik vardı. Kreşin mink öğrencileri drama dersinde gazeteciliği öğrendi. Öğretmenleri, mink öğrencilere haber ve gazete hazırlama, fotoğraf ve video çekimi konusunda bilgiler verdi.

Kreş eğitimine farklı bir soluk katan, yaparak ve yaşayarak öğrenme modelini sunan Ekolojik Kreş'in minikleri daha sonra gazeteciliği canlandırdı. Minikler önce, bir muhabir ile kameramanın röportaj yapmasını ardından da bir iş adamının gazete okumasını canlandırdı.

Belediye Basın ekibini çalışmasını dikkatle izleyen minikler, kamera, mikrofon ve fotoğraf makinesi resmi çizdi. Belediye Basın ekibiyle birlikte fotoğraf ve video çeken minikler, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları pankartla gazetecilerin gününü kutladı.