Liderlik Çok Yakıştı

Anasayfa» Haberler» Liderlik Çok Yakıştı
Oluşturulma Tarihi: 30.11.2022
Görüntülenme Sayısı: 280

Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1'nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımı lider olarak çıktığı ilk maçında adeta gol olup yağdı. Antalya Genç Kramponlar 18 yaş takımını konuk eden Döşemealtı takımı adeta tek kale oynadığı maçı 8-0 kazanarak liderliği ne kadar hak ettiğini ispatladı. Kırmızı-siyah-beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı Demre Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Döşemealtı'nın genç takımı kendi liginde üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturdu. Önceki hafta lig lideri Kepez Belediyespor'u yenerek koltuğa ortak olan Döşemealtı takımı bu haftasonu oynadığı Antalya Genç Kramponlar maçını 8-0 kazanarak koltukta ki yerini sağlamlaştırdı. Maçta Ferhat Kulak 3 gol atarken, Bertuğ Solmaz 2, Hüseyin İlkan Uyar, Mert Ayhan ve Ege Baykan 1'er golle sonucu belirledi.

Haftasonu Demre deplasmanına giderek Demre Belediyespor ile karşılaşacak olan Döşemealtı takımının teknik sorumlusu Savaş İnce, “Çok mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Sonunda istedikleri liderliği elde ettiler. Zirveye çıkmak önemli ancak zirvede yerini korumak daha önemlidir. Başta Belediye Başkanımız Turgay Genç, yöneticilerimiz, ailelerimiz ve tabi ki taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.