Mecliste ‘Seninle gurur duyuyoruz’ sloganları

Anasayfa»Haberler» Mecliste ‘Seninle gurur duyuyoruz’ sloganları
Oluşturulma Tarihi: 2.2.2017

Döşemealtı Belediyesi'nin bu ayki Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıyı izleyen çok sayıda genç, Başkan Turgay Genç'e “Seninle gurur duyuyoruz” sloganı attı.

Döşemealtı Belediyesi'nin 2017 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Turgay Genç'in başkanlığında toplandı. Toplam 15 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıyı izleyen bir grup genç, bir ağızdan Başkan Turgay Genç'e “Seninle gurur duyuyoruz” sloganları attı. Başkan Genç, toplantı bitiminde gençlere teşekkür etti.

Bilindiği gibi Döşemealtı'nın ilk Gençlik Merkezi'nin yapımına geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Yaklaşık 6 milyon liraya mal olacak ve 300 günde tamamlanması hedeflenen Gençlik Merkezi ile bölgede yaşayan gençler kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenleme imkanı bulabilecek.