Mega Star sahaya indi

Anasayfa» Haberler» Mega Star sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: 24.01.2023
Görüntülenme Sayısı: 748

Döşemealtı Belediyesi Pehlivanları yeni sezon için kampa girdi

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı 2023 yılı güreş sezonu için ilk antrenmanını yaptı. 3 hafta sürecek kampa başlayan güreşçiler ilk antrenmanını Döşemealtı Kapalı Spor salonunda yaparken, Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Turgay Genç pehlivanları yalnız bırakmadı.

Antrenör Başpehlivan Sermest Bulut nezaretinde ilk salon antrenmanına çıkan Başpehlivanlar Ali Gürbüz, Ali İhsan Batmaz, Ali Altun, Başaltı Pehlivanı Onur Susuz, Küçük orta küçük boy pehlivanları Rıza Durmuş, Mustafa Can Erdem, Ali Cingöz, İlker Durmuş, Osman Kara Deste Boy Pehlivanları Mustafa Naz ve Tunahan Çiftçi ile yine kulübün antrenmanına katılan Başpehlivan Okan Acar ile altyapıda çeşitli boylarda güreşen sporcular yılın ilk antrenmanını neşe içinde tamamladı.

Antrenmandan önce sporcularla sohbet eden Başkan Genç'e takıma sponsor olan Seyahat Acentesi Sahibi Turizmci İş insanı Cüneyt Akkaşoğlu, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş koordinatörü Ramazan Bahşi, yöneticiler, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Sporculara sakatlıkların olmadığı başarılı bir sezon dileyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sporun her branşına koşulsuz destek veriyoruz. Gençlerimizin spor yapmaları ve sporcu ahlakıyla yetişmeleri bizim en büyük gurur kaynağımız. Tabii ki Ata sporumuzun güreşin bizim için önemi çok daha başka. Daha önce Altın Kemer sevinci yaşayan ilçemiz bu sezon da yine başta Mega Star Ali Gürbüz, Ali Altun ve Ali İhsan Batmaz ile sayısız başarı ve altın kemer kazanmak için mücadele edecek. Bizde bu mutluluğu onlarla ve ilçe halkımızla paylaşacağız. Umarım sakatlıkların yaşanmadığı ve çok başarılı bir güreş sezonu geçiririz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, sporcularıma ve tabi ki onların arkasında her zaman yer alan güreş taraftarına teşekkür ediyorum.”

Bu sezon takıma sponsor olan İş insanı Cüneyt Akkaşoğlu Başkan Turgay Genç ile birlikte antrenman öncesi tüm sporculara yeni antrenman kıyafetlerinin dağıtımını yaptı. Cüneyt Akkaşoğlu babası Mehmet Akkaşoğlu ile birlikte tek tek tüm sporcularla ilgilenip yeni sezonda başarılar diledi. Akkaşoğlu, “Güreşin bizim ailemiz için önemi çok büyük. Dedem eski başpehlivanlardan Sarı Pehlivan lakaplı Mustafa Akkaşoğlu. Babam Mehmet Akkaşoğlu ve dedemin kardeşleri yıllarca yağlı güreş yapıp dualı çayırlarda ter döktü. Atalarımla gurur duyuyorum. Biz yağlı güreşle büyüdük ve bu spora gönül vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ata sporumuzu yaşatmak ve hem sporun hemde sporcuların daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bu iş gönül işi hiçbir çıkar ve beklentimiz yok. Türk sporuna ve tabi ki ata sporumuz güreşe gönülden bağlıyız. Bu kutsal sporun gelecek nesillere aktarılması için ne gerekiyorsa ailemle birlikte yapacağım herkesin de bu spora destek vermesini istiyorum” dedi.

Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz ise yılın ilk antrenmanını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Tabi ki sürekli antrenman yapıyoruz ancak takım olarak bu sezon ilk kampımıza başladık. 3 hafta sürecek ve Döşemealtı'nda haftanın 6 günü antrenman yaparak sezona hazırlanacağız. Sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon olmasını diliyorum. Başta Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç, yöneticilerimiz, sponsorumuz Cüneyt Akkaşoğlu'na bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Ustamız Sermest Bulut nezaretinde ilk antrenmanımızı yaptık. Sezonun hayırlı olmasını diliyorum ve tüm güreş seyircilerimize de selam göndermek istiyorum” dedi.