Miniklerden başkana yeni yıl öpücüğü

Anasayfa» Haberler» Miniklerden başkana yeni yıl öpücüğü
Oluşturulma Tarihi: 28.12.2017

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş öğrencileri, 2018'e günler kala hazırladıkları yeni yıl kartlarıyla Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, minikleri tek tek öperek yeni yıllarını kutladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kendisine yeni yıl sürpriz hazırlayan Ekolojik Kreş öğrencilerini ağırladı. Kendisine hediye edilen yeni yıl kartlarındaki mesajları okuyan Başkan Genç, “Bana çok büyük bir enerji verdiniz. Ben de sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyorum. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Ekolojik Kreş öğrenci ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Turgay Genç, etrafını sararak kendisini öpücük yağmuruna tutan miniklere karşılık verdi. Öğrencilerden birinin “Yeni yılınız kutlu olsun Cumhurbaşkanı” sözü güldürdü. Ekolojik Kreş öğrencileri daha sonra Başkan Yardımcıları Naci Alın ile Zafer Yörük'e de hazırladıkları yeni yıl kartlarını verdi.