Miniklerden uçurtma şenliği

Anasayfa» Haberler» Miniklerden uçurtma şenliği
Oluşturulma Tarihi: 30.4.2018

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi öğrencileri, düzenledikleri uçurtma şenliğiyle bahar ayının tadını çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Ekolojik Kreşin minikleri, aileleriyle birlikte yaptıkları uçurtmalarla görsel şölen oluşturdu. Öğretmenleri ile birlikte alanda gönüllerince eğlenen çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Miniklere aileleri de eşlik ederken, gökyüzünde adeta renk cümbüşü yaşandı. Saatlerce uçurtmalarını gökyüzünden indirmeyen çocuklar kadar büyükler de uçurtma uçurmanın zevkini yaşadı. Güzel havayı fırsat bilen çocuklar, uçurtmanın yanı sıra çuval ve ip çekme yarışı yaptı. Futbol ve diğer oyunlarla doğanın keyfini çıkartan çocuklar, eğlenceli müziklerle dans ettiler.