Modanın Kalbi Döşemealtı’nda atacak

Anasayfa» Haberler» Modanın Kalbi Döşemealtı’nda atacak
Oluşturulma Tarihi: 20.12.2022
Görüntülenme Sayısı: 1044

Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan AFWEU Fashion Week Uluslararası Moda ve Kültür Haftası Döşemealtı'nın ev sahipliğinde tarihi Kırkgözhan Kervansaray'ında yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi'nin destek verdiği proje kapsamında Dünyaca ünlü tasarımcıların kreatif çalışmalarını yine Dünya'nın bir çok ülkesinden gelecek ünlü mankenler tanıtacak.

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKACAK

Selçuklu mimarisinin olağanüstü dokusunun yansıdığı Antalya'nın en büyük içme su kaynağı Kırkgöz Gölü'nün hemen yanı başında yer alan Kırkgözhan Kervansarayı 15 ve 16 Aralık'ta dünyaca ünlü moda tasarımcıları ve mankenlerini ağırlayacak. Uluslararası AFWEU Fashion Week etkinliğine Kırgızistan, Özbekistan, Kazakistan, Rwanda, Güney Afrika, Fransa, Rusya ve Türkiye'den tasarımcılar katılarak çalışmalarını görücüye çıkaracak.

GENÇ YETENEKLER SINAV VERECEK

Döşemealtı'nda düzenlenecek moda etkinliğinde Uluslar arası tasarımcıların yanı sıra genç yetenek ve yaratıcı tasarımcılara da yer verilecek. Kazakistan Moda Tasarım, Özbekistan Moda Tasarım ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tasarım ve Tekstil bölümü öğrencisi 18 genç tasarımcı da ünlü mankenler aracılığıyla kıyafetlerini tanıtabilecek. Türkiye ve bir çok Avrupa ülkesinden tam 40 model Kervansaray''da kurulacak podyumda boy gösterecek.