Müze Konseptli Cami’ye plaket

Anasayfa» Haberler» Müze Konseptli Cami’ye plaket
Oluşturulma Tarihi: 4.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen törenle, 2 bin 500 kişilik Döşemealtı Hacı Ramazan Altun Müze Konseptli Cami'nin yapımını üstlenen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç adına teşekkür plaketi verildi.

Antalya İl Müftülüğü tarafından Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde, cami yaptıranlar ve manevi destek verenler için plaket töreni düzenlendi. Döşemealtı'nda inşa edilen ve ilçenin simgesi haline gelen 2 bin 500 kişilik Hacı Ramazan Altun Müze Konseptli Cami'nin yapımını üstlenen Döşemealtı Belediyesi adına Başkanı Turgay Genç'e hitaben bir teşekkür plaketi verildi. İl Müftüsü Osman Artan, "Başkan Turgay Genç, Döşemealtı'na çok güzel bir cami kazandırdı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Genç'in şehir dışında olması nedeniyle plaketi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük aldı.