Nebiler Mahallesi’ne Alışveriş Merkezi açıldı

Anasayfa»Haberler» Nebiler Mahallesi’ne Alışveriş Merkezi açıldı
Oluşturulma Tarihi: 18.4.2016

Mepaş 25. şubesini Döşemealtı Nebiler Mahallesinde açtı. AVM açılışına Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü katıldı. Açılış kurdelasını her iki belediye başkanı birlikte kesti.

Antalya'daki en önemli market zincirleri arasında yer alan Mepaş 25.şubesini açtı. Döşemealtı Nebiler Mahallesindeki AVM'nin açılışına Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mepaş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Menzilcioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bölgeye yapılan yatırımlardan mutluluk duyduklarını ifade ederek "Döşemealtı iilçemizin geleceğine yönelik hazırladığımız projeleri hayata geçiriyoruz. Yaptığımız yatırımlar ilçemizin gelişimine ve vizyonuna önemli katkılar sağlıyor. İlçemiz yeni yatırımlarla hızla gelişiyor. İş adamlarımızda yaptığı yatırımlarla bölgemizin gelişmesine katkı sağlıyor. Bölgemize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü' de yapılan yatırımları desteklediğini söyleyerek," Elbette böyle bir işletmenin Döşemealtına kazandırılıyor olması, Döşemealtı Belediyesi açısından büyük bir mutluluk vesilesi. Çünkü biz belediyeciler olarak bölgemize yapılan yeni yatırımları destekleriz. Bu yatırımlar hemşerilerimizin kalitesini yükseltir. Buradan alacağımız vergilerle yeni yeni yerler yapacağımız için mutlu oluruz" ifadelerini kullandı. Açılışın ardından iki başkan marketi gezerek çalışanlarla sohbet etti.