Ödüllü meydana pastalı kutlama

Anasayfa»Haberler» Ödüllü meydana pastalı kutlama
Oluşturulma Tarihi: 6.11.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin yeni buluşma ve yaşam merkezi haline gelen Kent Meydanı Projesi ile “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Genç'e üzerinde kendisinin ve Kent Meydanının fotoğrafının olduğu yaş pastayla sürpriz yaptı. Genç, “Bu hepimizin başarısıdır” dedi.

Döşemealtı'nın ilk kent meydanı, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, çevre koruma kategorisinde ödüle layık görülmüş, Başkan Turgay Genç ise bu proje ile “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” seçilmişti. Çağdaş şehircilik ve modern tasarım anlayışıyla hayata geçirilen Döşemealtı Kent Meydanı'nın aldığı ödül sonrası, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli küçük bir kutlama yaptı.

Üzerinde Kent Meydanı ve ödül alırken fotoğrafı bulunan yaş pastayı Başkan Genç, Başkan Yardımcısı Naci Alın, bazı belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personelle birlikte kesti. Genç, “İnşallah yaptığımız her proje böyle ödüllerle taçlandırılacak. Bu hepimizin başarısıdır” dedi.