Okul bahçelerinde bahar temizliği

Anasayfa» Haberler» Okul bahçelerinde bahar temizliği
Oluşturulma Tarihi: 1.03.2017

Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yandan bahar hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan da okullarda bahçe bakımı ve ağaç budamasını yapıyor.

Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde bulunan tüm okullarda bahçe bakımı, ağaç budama ve zararlı ot temizliği başlattı. Okullardan gelen talepler doğrultusunda ilçede bulunan Uluslararası Antalya Üniversitesi yerleşkesinde yer alan ağaçların budama işlemleri yapılırken yine Çıplaklı Mahallesi'nde Albay Süleyman Külahçı İlk ve Ortaokulu bahçesinde budama, bakım ve temizlik yapıldı.

Ekipler ilçe genelinde yer alan 97 parkın yanı sıra kamu kurumlarının bahçelerinde de bakım ve budama yapıyor. Budama sonrası ortaya çıkan atıklar, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından toplanıyor.