Pati Kardeşliği'nde buluştular

Anasayfa» Haberler» Pati Kardeşliği'nde buluştular
Oluşturulma Tarihi: 26.3.2018

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun (DHT) bu sezon sahnelediği çocuk oyunu “Pati Kardeşliği”, Korkuteli ve Muratpaşa'dan gelen öğrencileri ağırladı.

Döşemealtı'nın ilk tiyatrosu olan DHT, Antalya'nın diğer ilçelerinden de seyirci almaya devam ediyor. DHT'nin bu sezon sahnelediği çocuk oyunu “Pati Kardeşliği”, bu kez Korkuteli ve Muratpaşa'dan gelen çocuklar için sahnedeydi. Her Cumartesi Yeşilpark Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşan “Pati Kardeşliği” oyununu Korkuteli Yaşar Yalçın İlkokulu ile Muratpaşa Özel Koçaş Koleji öğrencileri izledi.

2 sokak köpeği, 2 sokak kedisi, apartman yöneticisi ve kapıcısı arasında geçen oyunda hayvanların birbirleriyle olan dayanışması konu ediliyor.