Pehlivanlara coşkulu karşılama

Anasayfa»Haberler» Pehlivanlara coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: 20.7.2017

Kırkpınar'dan altın kemerle dönen Antalyalı güreşçiler İsmail Balaban ve Orhan Okulu, Döşemealtı'nda düzenlenen kortejle halkı selamladı.

Yığmalar kavşağından Kent Meydanı'na kadar devam eden korteje Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ev sahipliği yaparken Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, Antalya Milletvekili Devrim Kök ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Üstü açık otobüs ile vatandaşları selamlayan 656. Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Kırkpınar ikincisi Orhan Okulu, başaltı kategorisi birincisi olarak başpehlivanlığa yükselen Okan Acar ve üçüncü olan Hüseyin Gümüşalan ile küçük orta küçük boyda 3'üncü olan Semih Yılmaz coşku ile karşılandı.

Kent Meydanı'ndaki törende Kırkpınar fatihi güreşçileri tek tek kutlayan Başkan Turgay Genç, “Ata sporumuza sahip çıktığımız gibi gençlerimizi de spora teşvik etmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Altın kemerin 1 yıl aradan sonra yeniden Antalya'ya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Bize bu mutluluğu yaşatan İsmail Balaban'ı, ikincilik kupasını alan belediyemiz güreşçisi Orhan Okulu'yu, başaltından başpehlivanlığa yükselen Okan Acar ve Hüseyin Gümüşalan'ı, küçük orta küçük boyda üçüncü olan sporcum Semih Yılmaz'ı, kısacası tüm güreşçilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kortej kısa bir ilçe turu yaptıktan sonra kutlamaların yapıldığı Konyaaltı Belediyesi'ne geçti.