Personele "Etkili İletişim" eğitimi

Anasayfa» Haberler» Personele "Etkili İletişim" eğitimi
Oluşturulma Tarihi: 6.9.2018

Döşemealtı Belediyesi, personelin vatandaş ile daha etkili iletişim kurabilmesi, empati yapması ve kendilerini geliştirebilmesi için “Etkili İletişim Semineri” düzenledi. 2 gün boyunca devam edecen eğitim seminerine tüm personel katıldı.

Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerleri sürüyor. Son olarak düzenlenen eğitimde, “Etkili iletişim”, “Vatandaşlarla diyalog ve protokol kuralları” konularında İlker Kaldı, personele bilgi verdi. Özellikle yüz yüze iletişimin yaşamın her alanında önemine vurgu yapılan eğitimde, dikkat edilmesi gereken noktalar örneklerle anlatıldı.

2 gün süren eğitimle belediye personelinin kurum içi ve kurum dışı iletişim süreçlerini daha etkin ve verimli gerçekleştirmesi amaçlanıyor. Halkla doğrudan iletişim halinde olan müdürlüklerde görev yapan personel başta olmak üzere bütün personel eğitime katıldı.

Personele daha geniş bir vizyon kazandırmak, verimliliği artırmak, hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini kaydeden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,“Personelimizin günlük hayatlarında da fayda sağlayacak bu eğitimler sayesinde çok daha iyi hizmet vereceklerine inanıyorum. Halkla aramızdaki iletişimi daha güçlü kılmak adına hizmet içi eğitimlere devam edeceğiz” dedi.