Personeline mevzuat semineri

Anasayfa» Haberler» Personeline mevzuat semineri
Oluşturulma Tarihi: 6.03.2017
Görüntülenme Sayısı: 1416

Döşemealtı Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak, vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve pratik çözümler bulmak amacıyla düzenlediği kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Sayıştay 4'üncü Dairesi Eski Başkanı Abdurrahman Acar, “Belediye Mevzuatı ve İhale Kanunu” ile ilgili seminer verdi.

Yetki ve sorumluluklara dikkat çekti

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilgili personelin katılımıyla 2 gün boyunca devam eden seminer Belediye Meclis Salonun da yapıldı. Sayıştay 4. Daire Eski Başkanı Abdurrahman Acar, 2016-2017 yıllarında mevzuatta yapılan değişiklikler, ihale kanunu konularında güncel bilgileri paylaştı. Acar ayrıca başkan, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyelerinin görev, yetki ve sorumluluklarına dikkati çekip, komisyonların çalışma usul ve esasları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kurum içi eğitimler devam edecek

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, hizmet içi eğitim seminerlerine devam edeceklerini söyleyerek, "Hem biz idareciler hem de personelimizin belediye mevzuatını en iyi ve en doğru şekilde bilmeleri büyük önem arz ediyor. Ayrıca değişen kanun maddeleri hakkında uzmanından bilgiler alıp hizmet kalitemizi artırmak istiyoruz” dedi.