Ramazan öncesi kontroller sıklaştı

Anasayfa»Haberler» Ramazan öncesi kontroller sıklaştı
Oluşturulma Tarihi: 24.5.2017

Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi ilçe merkezi ve mahallelerde faaliyet gösteren fırın ve pastanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler denetimleri sırasında, üretimde kullanılan ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen kurallarına uygunluğu ile ticari faaliyet için gerekli olan belgelerin kontrollerini yaptı.

Halkın sağlıklı ve güvenli alışveriş yapması için rutin kontrollerini Ramazan ayı nedeniyle yoğunlaştıran Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen, gramaj ve evrak konusunda eksiği olan işletmelere göz açtırmıyor.

Zabıta ekiplerinin, yasalar doğrultusunda gerçekleştirdiği denetimler işletmeleri olduğu kadar vatandaşları da memnun ediyor.