Sağlıklı yaşam seminerleri sürüyor

Anasayfa» Haberler» Sağlıklı yaşam seminerleri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: 29.1.2018

Nar Masa Bilgilendirme toplantıları kapsamında bu kez, “eklem ağrıları, romatizma, menopoz sonrası kemik erimesi ve topuk dikeni” konuları ele alındı.

Döşemealtı Belediyesi ile OFM Antalya Hastanesi işbirliğinde gerçekleştirilen Nar Masa bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Yonca Bavlı Eren oldu. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya belediye personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Eklem ve romatizmal ağrılar hakkında bilgiler veren Dr. Yonca Bavlı Eren, her ağrının romatizma ağrısı olmadığına dikkat çekerek belirtilerin önemsenmesini ve uzmanlardan yardım alınması gerektiğini söyledi. Eren toplantı sonunda vatandaşların sorularını yanıtladı.