Tarihi Döşemeyol’da “Ataya Saygı Yürüyüşü”

Anasayfa» Haberler» Tarihi Döşemeyol’da “Ataya Saygı Yürüyüşü”
Oluşturulma Tarihi: 8.11.2017

Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM), büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümünde iki ayrı etkinlikle anacak.

Döşemealtı Gençlik Meclisi 10 Kasım'da, "DÖGEM Bilgilendirme Sohbetleri” kapsamında Macaristan Antalya Fahri Konsolosu Bekir Bülend Özsoy'u konuk edecek. Döşemealtı Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantı öncesi saygı duruşu ve 10 Kasım'la ilgili sunum gerçekleştirilecek. Ardından Bekir Bülend Özsoy, “Atatürk'ü Anma, 2. Dünya Savaşı ve Avrupa” konularında bilgiler verecek.

12 Kasım Pazar günü ise ilçedeki gençler, DÖGEM'in öncülüğünde Döşemealtı Doğa Sporları Kulübü işbirliğiyle tarihi Döşemeyol'da “Ata'ya Saygı Yürüyüşü” gerçekleştirecek. Döşemealtı Kent Meydanı'nda bir araya gelmesi planlanan ve Antalya'daki gençlik organizasyonlarının temsilcilerinin de katılacağı yürüyüş, Dağbeli Mahallesi'nden başlayacak. 3 kilometrelik parkur Kovanlık Mahallesi'nde sona erecek.