TOKİ sakinleri iftarda buluştu

Anasayfa» Haberler» TOKİ sakinleri iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: 18.5.2018

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, TOKİ Parkı'nda kurulan gönül sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Başkan Genç, iftarın ardından 4 yıllık faaliyetlerini TOKİ sakinleriyle paylaştı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı gönül sofraları, TOKİ Parkı'nda kuruldu. İftar yemeğine katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşları selamlayıp sohbet etti. TOKİ sakinleriyle birlikte iftarını açan Başkan Genç, daha sonra sahneye gelerek 4 yıllık icraatlarını anlattı.

“Döşemealtı, Antalya'nın geleceği ve markası olacak” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Genç, “Ekibimle gece gündüz çalışarak vaatlerimizi yerine getirmeye çalıştık. 600 km yol yaptık. Parke tesisimizi kurduk. Araç parkımızı genişlettik. Antalya'nın en fazla yol üreten belediyesi noktasına geldik. İlçeye 50'nin üzerinde park kazandırdık. Kısacası eğitimden, sağlığa, alt yapıdan üst yapıya 100'e yakın projeyi henüz 4'üncü yılımızda tamamlayarak en fazla proje üreten belediye olduk” dedi.

İftarın ardından Döşemealtı Halk Tiyatrosu “Komşu Köyün Delisi” adlı oyunu sahneledi. İzleyenlere keyifli bir gece yaşatan tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.