TOKİ’de muhteşem karşılama

Anasayfa» Haberler» TOKİ’de muhteşem karşılama
Oluşturulma Tarihi: 28.3.2019

Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında gerçekleştirilen toplantıya katılan Döşemealtı Belediye Başkanı ve Adayı Turgay Genç ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek coşkuyla karşılandı.

Emekliler Kahvesi önüne kurulan sahneye ilk önce Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç çıktı. Tezahüratlar eşliğinde konuşmasına başlayan Başkan Genç, yaklaşık 7 bin kişinin yaşadığı TOKİ sakinlerine ilçedeki son 5 yıllık değişimi anlattı, yeni projelerinden bahsetti. Genç, TOKİ için planlanan 11 çalışmanın ayrıntılarını açıkladı.

TOKİ konutlarını Türkiye'nin insan mozaiği olarak gördüğünü söyleyen Başkan Genç, “TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve güveni için talepleri doğrultusunda 11 farklı çalışma hazırladık. Çevre düzenlemesinden kapalı pazar yerine, güvenlik kamera sisteminden, futbol sahasına ve çocuk evlerine kadar geniş bir çalışma programı oldu. Bu çalışmaların bazılarına başladık” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı'na gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek de TOKİ sakinlerini selamladı. Böcek yaptığı konuşmada, “Turgay başkanımızın 5 yılda Döşemealtı'na neler yaptığını biliyoruz, bundan sonra sizlerin de desteğiyle birlikte yapacağız. Buradan size Muhittin Böcek sözü veriyorum” diye konuştu.