Ulu Önder Atatürk anıldı

Anasayfa»Haberler» Ulu Önder Atatürk anıldı
Oluşturulma Tarihi: 10.11.2017

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'uncu yıldönümünde Döşemealtı Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle anıldı.

Saatler 09.05'i gösterdiğinde ilçe genelinde belediye hoparlöründen siren sesleri yükselmeye başladı. Kent meydanında toplanan kalabalık ise saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Naci Alın, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı anma töreni Başkan Turgay Genç'in Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla sona erdi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından yaptırılan Ekolojik kreş öğrencileri de törene katıldı. Giydikleri Atatürk fotoğraflı tişörtlerle, kendi yaptıkları çelengi Atatürk anıtına bırakan minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte oluşturdukları koro ile Atatürk şiirini okudular.