Yağmura rağmen tiyatro

Anasayfa»Haberler» Yağmura rağmen tiyatro
Oluşturulma Tarihi: 5.9.2016

Döşemealtı Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle 'Hep Gül Aysel' adlı tiyatro oyununu Çıplaklı Mahallesi'ndeki TOKİ konutları alanına taşıdı.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Balans Tiyatro Grubu'nun hazırladığı "Hep Gül Aysel" adlı tiyatro oyununun TOKİ konutlarında gösterimini sağladı. 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle sahnelenen oyun büyük ilgi gördü. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan ve ekibinin de izlediği oyun, TOKİ sakinleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gösterim sırasında zaman zaman şiddetlenen yağan yağmur, ne Tiyatro Balans oyuncularını ne de seyircileri oyundan vazgeçiremedi. Gösterimin ardından TOKİ sakinleri, sanatçılarla fotoğraf çektirdi.