Yalınlı yolu genişletiliyor

Anasayfa»Haberler» Yalınlı yolu genişletiliyor
Oluşturulma Tarihi: 27.2.2017

Döşemealtı Belediyesi, imar planlarında yer alan ancak bugüne kadar yapılmayan yolları inşa etmeyi sürdürüyor. Yeni yollarda sürücüler kadar engelliler, yayalar ve bisiklet sürücüleri için de düzenleme yapılıyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı bölgede yaya kaldırımları ve bordür taşı döşeme işlerini aralıksız sürdürüyor. Daha önce tek bir aracın geçebildiği, Yalınlı Mahallesi'ni Antalya - Korkuteli Karayolu'na ve Düzlerçamı Mesire Alanı'na bağlayan 1.200 metre uzunluğundaki yolda genişletme çalışmaları ile 2 metre genişliğinde yaya kaldırımı yapımına başlandı. 3 bin 500 metrekare kaldırım, 4 bin 500 metrekare bordür taşı döşenecek yol, yaklaşık 150 bin liraya mal olacak.

Kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi beklenen yol için mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getiriyor.

Kazım Kula: Yolumuz genişliyor ve kaldırım yapılıyor. Çocuklarımız daha güvenli olarak okula gidip gelecek. Çok memnunuz.

Hasan Erdem: At arabası bile geçmiyordu buradan. Başkanımızdan Allah razı olsun, yolumuzu kaldırımımızı yapıyor. Emeği geçen herkes sağolsun.

İbrahim Erdem: Bu yol yıllardır kullanılıyordu. Ancak bir araba ancak sığıyordu. Şimdi modern hale gektiriliyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim.