Yangın önleme temizliği

Anasayfa» Haberler» Yangın önleme temizliği
Oluşturulma Tarihi: 5.08.2021

Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Saha Ekibi, gönüllü vatandaşlar ile birlikte Düzlerçamı ormanlık alanında çevre temizliği yaptı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç "Belediye ekiplerimiz bir yandan yangından zarar gören bölgelerde söndürme ve yardım çalışmaları hızlı bir şekilde yürütürken, Nar Masa Saha ekibimiz ve gönüllü yurttaşlarımız ile birlikte Belediyemizin herhangi bir sorumluluğu bulunmamasına rağmen Düzlerçamı ormanlık alanlarda yangına sebep olabilecek çöpleri topladı" dedi.

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde Döşemealtı'mızın güzel doğasını koruyabilmek için ilçemizde her gün farklı bir mahallemizde yoğun bir şekilde çevre temizliği yapmakta. Ayrıca Park Bahçeler Müdürlüğü personelimiz ise park ve yeşil alanlarda günü birlik temizlik ve bakım çalışmasını aralıksız gerçekleştiriyor. El ve gönül birliğiyle yapılan bu çalışmalar diğer kurumlara örnek olacak” diye konuştu.