Yeni dönemin ilk meclisi toplandı

Anasayfa» Haberler» Yeni dönemin ilk meclisi toplandı
Oluşturulma Tarihi: 15.4.2019

Döşemealtı Belediye Meclisi, seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi'nden 11, Ak Parti'den 12 ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden 2 meclis üyesi hazır bulundu.

Yerel seçimlerle birlikte yenilenen Döşemealtı Belediye Meclisi'nin 5 yıl boyunca görev yapacağını hatırlatan Belediye Başkanı Turgay Genç, yaptığı açılış konuşmasında yeni seçilen tüm üyeleri tebrik ederek başarılar diledi. Toplantıda başkan vekilliği ve divan katip üyeliği seçimlerinin ardından komisyonlar oluşturuldu. Parti grup sözcülerinin açıkladığı adaylar, açık ve kapalı oylama ile komisyonlara ayrılarak yeni dönem görev yapacak temsilciler belirlendi. Meclis Toplantısı, 2018 yılı faaliyet raporunun oylaması ile tamamlandı.

“Hesabını Döşemealtı halkına verirler”

Ak Parti ve MHP'nin red, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kabul oyu kullandığı 2018 yılı faaliyet raporu oylamasının ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, şunları söyledi: “Geçen 5 yılda başkalarının hayal bile edemeyeceği 100'ün üzerinde projeyi bölgemize kazandırdık. Yerel ve ulusal düzeyde 7 ödül kazandık. Eğitimden, sağlığa, kültür-sanattan spora, alt yapıdan, üst yapıya Türkiye'de ve Antalya'da ilkleri yapan bir belediye olmamıza rağmen Ak Parti ve MHP'li üyelerin ret oyu vermesi siyasi amaçlı manipülasyondur. Belediyemizin yapmak istediği çalışmalara katkı vermek yerine engellemeye kalkarsa bunun hesabını Döşemealtı halkına vermek zorunda kalırlar. Döşemealtı'nın menfaatlerini korumak yerine siyasi muhalefet peşinde olmanın kimseye faydası olmaz.”