Yeni Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Anasayfa»Haberler» Yeni Emniyet Müdürü’ne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: 13.2.2017

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Arınç'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Ali Saydam'ın il dışına tayin olmasının ardından bu göreve getirilen Pasaport Şube eski Müdürü Hasan Arınç'ı ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hayırlı olsun temennisinde bulundu. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düştüğüne değinen Başkan Genç, “İlçemiz, güvenlik ve asayiş bakımından her zaman gıpta ile bakılan sakin bir bölge olmuştur. Bunun da en önemli sebebi biz yerel yöneticilerle kolluk kuvvetlerimizin koordineli çalışmasıyla olmaktadır. Yeni emniyet müdürümüze ve ekibine başarılar dilerim” dedi.

Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "İlçemizde yaşayan vatandaşların güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız Turgay Genç'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.