Yeni nesil parklarda tenis keyfi

Anasayfa» Haberler» Yeni nesil parklarda tenis keyfi
Oluşturulma Tarihi: 31.01.2018
Görüntülenme Sayısı: 2004

Döşemealtı Belediyesi'nce projelendirilen parklarda tenis oynayan çocuklar, enerjilerini atıp kendilerini geliştirirken yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı da yakalıyor.

Döşemealtı Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni nesil parklarda yer alan tenis kortları, yediden yetmişe halkın ilgi odağı haline geldi. Özellikle yarı yıl tatilini fırsat bilen çocuklar, parklardaki tenis kortlarına akın ediyor.

Eğlenceli vakit geçiren çocuklar için tenis kortları, enerjilerini atabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri ve yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri bir ortam sağlıyor. Güneşli havaları iyi değerlendiren çocuklar günün büyük bir bölümünü parklarda geçiriyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin her yaştan insanı hedef alarak projelendirdiği ve hizmete açtığı 52 yeni nesil park, çocukların olduğu kadar ailelerin de bir araya gelip hem spor yaptığı hem de yeni dostlukların kurulduğu sosyal alanlar haline geldi.