Yeniköy’e kilitli parke taşı

Anasayfa» Haberler» Yeniköy’e kilitli parke taşı
Oluşturulma Tarihi: 1.2.2018

Döşemealtı Belediyesi ilçede yeni yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Turgay Genç döneminde tarihinin en büyük yatırımlarını alan ilçede, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir çok mahallede aynı anda parke yol yapımını sürdürüyor.

Hastane yolu düzenleniyor

İlçenin en büyük gereksinimi Döşemealtı Hastanesi'nin inşaatı bitme aşamasına gelirken, çevresindeki sokak ve bağlantı yollarda parke yol çalışması başlatıldı. Yeniköy Mahallesi 74 ve 106'ncı sokaklar ile bağlantı yollardaki toplam 3 bin metrekare alanda yol ve kaldırım çalışması sürdüren Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yine hastanenin güneybatı cephesinde bulunan 3 bin metrekarelik alanda da otopark ve çocuk parkı yapımına başladı.

Belediyenin atölyelerinde üretiliyor

Çocuk oyun grupları, yeşil alan ve ailelerin dinlenmeleri için kameriyeler konulacak olan alanda inşaat çalışmalarına başlandı. Hastane çevresindeki alanlar ile çocuk parkına yerleştirilecek kent mobilyaları Döşemealtı Belediyesi'nin ahşap ve demir atölyelerinde üretiliyor.