Yıldız bisikletçi, kupayı Başkan Genç'e hediye etti

Anasayfa» Haberler» Yıldız bisikletçi, kupayı Başkan Genç'e hediye etti
Oluşturulma Tarihi: 3.10.2016
Görüntülenme Sayısı: 1884

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye spor kulübü adına katıldığı Türkiye Şampiyonası'nda 4'üncü olan bisikletçi Yiğit Eryılmaz ve antrenörlerini ağırladı. Eryılmaz, kazandığı kupayı Başkan Genç'e hediye ederken hedefinin milli takım olduğunu söyledi.

Gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun geçen hafta Belek'te düzenlediği Türkiye Şampiyonası 6'ncı ayak puanlı yol yarışları Yıldız-B kategorisinde 4'üncü olan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yiğit Eryılmaz, Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cihan Sidel, Milli Takım Antrenörü Yusuf Ezirgan ve aynı zamanda başarılı sporcunun babası olan bisiklet antrenörü Ali Eryılmaz Türkiye Şampiyonası 4'ncülük kupasını Başkan Genç'e hediye etti.

Amatör sporlara önem verdiklerini söyleyen Başkan Genç, "Özellikle gençler olmak üzere her insan en az bir spor dalıyla uğraşmalı. Bizim amacımız ilçemizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı ve faydalı bireyler olarak yetişmeleri için spor yapmalarını sağlamak. Verdiğimiz desteğin karşılığını almak bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

İmkan verilince başarı geliyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Yusuf Ezirgan, "Döşemealtı'nda daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalar yapıyoruz. Amacımız milli takıma sporcu yetiştirmek. İlçe gençlerimizin dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda görmemiz için hiç bir engel yok. Bu nedenle ilçemiz gençleri ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Gençlerimiz hevesli ve yetenekli. İlçemizin yolları da bisiklet sporu için çok müsait. Bize düşen görev, imkanları en iyi şekilde değerlendirip hem ilçemizin tanıtımına katkı koymak hem de gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkartmak” dedi.