Yol çalışmalarından herkes memnun

Anasayfa»Haberler» Yol çalışmalarından herkes memnun
Oluşturulma Tarihi: 12.12.2016

Döşemealtı Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı kaldırım, kilit taşı döşeme ve yeni yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Ekipleri'nin Yeniköy, Çıplaklı, Başköy ve Kızıllı Mahallelerini birbirine bağlayan, her gün binlerce araç ve yayanın kullandığı İnönü Caddesi'nde başlattığı yol düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları vatandaşları olduğu kadar esnafı da memnun ediyor.

Kaldırımı olmadığı için tehlike arz eden, Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile 5 bin kişinin yaşadığı TOKİ konutlarını ilçe merkezine bağlayan İnönü Caddesi güzelleşiyor. Caddede başlatılan çalışma kapsamında yaklaşık 11 bin metre kaldırım taşı döşeniyor. Modern bir görünüme kavuşan caddeye Döşemealtı Belediyesi'nin kendi parke tesislerinde üretilen renkli bordür taşları döşeniyor. 2 bin 300 metre uzunluğundaki yolda faaliyet gösteren işletmeler hizmetten memnun.

“Belediyemize teşekkür ederiz”

Cadde üzerinde bulunan esnaflar yeni kaldırımların kendi işlerini de artıracağını söyledi. Kahvehane sahibi Yaşar Sever, “Daha önce yollarımız toz toprak içerisindeydi. Şimdi renkli taşlarla çok güzel bir görünüme kavuştu. Belediyemize teşekkür ederim” dedi.

“Can güvenliğimiz için önemli”

Bir diğer esnaf Ramazan Suna, “Organize Sanayi bölgesine giden bu caddeyi binlerce insan kullanıyor. Önceki yıllarda yapılması gereken bir hizmetti bu. Döşemealtı Belediyesi bu dönem bizleri görmezden gelmedi ve herkesin güven içerisinde yürüyebileceği kaldırımlar yapmaya başladı. Cadde çok modern bir görünüm kazandı. Bu düzenleme işlerimize de yansıyacak. Çünkü insanlar araba çarpar korkusu olmadan yürürken yol boyundaki işyerlerine bakabilecek” diye konuştu.

“İşlerimize de katkı sağlayacak”

Aynı caddeden esnaf Ayşe Kara ise “Pırıl pırıl caddemiz oldu. Belediyemize çok teşekkür ederiz. İşlerimiz artacak ve güzel bir caddede daha iyi iş yapacağız. Tozdan topraktan kurtulacağız. Hem yayalar hem araçlar için çok iyi oldu” dedi.