Zirveye Adım Adım

Anasayfa» Haberler» Zirveye Adım Adım
Oluşturulma Tarihi: 30.11.2022
Görüntülenme Sayısı: 286

Süper Amatör Ligde mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Çakallıklı Spor maçını 3-1 kazanarak zirveye bir adam daha yaklaştı. Lig birincisini kendi evinde 3 golle geçerek aradaki puan farkını 1 puana indiren Döşemealtı takımı önümüzdeki haftasonu oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Cumartesi günü Zeytinköy Spor sahalarında Minik Kramponlar Futbol takımı ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyah-Beyazlı takımda hedef mutlak galibiyet ve 3 puan olarak belirlendi.

Döşemealtı'nın altın kramponları geçtiğimiz haftasonu Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda kendi taraftarının önünde lig lideri Çakallıklı Spor takımını konuk etti. Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip Engin Mustafa Ulutaş'ın henüz maçın ilk dakikalarında serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Çakallıklı Spor takımı 19'ncu dakikada kazandığı penaltı atışını Ömer Tepeli'nin gole çevirmesiyle eşitliği yakaladı. İlk yarının sonlarına doğru bir penaltı daha kazanan konuk takımın gol vuruşuna Döşemealtı kalecisi Mert Ercan izin vermedi.

İki penaltı atışından birinin kurtarılmasıyla moral bulan Döşemealtı takımı ikinci yarıya çok daha baskılı ve etkin oynamaya başladı. Rakibi adeta kendi sahasına hapseden Altın kramponlar 57 ve 79'ncu dakikalarda Mahmut Mert Kalkan attığı 2 golle maçı 3-1 getirdi. Bu galibiyetle puanını 14'e yükselten Döşemealtı takımı liderin 1 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü. Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor.