Başkan Dal mazbatasını aldı, koltuğuna oturdu

Anasayfa» Haberler» Başkan Dal mazbatasını aldı, koltuğuna oturdu
Oluşturulma Tarihi: 15.04.2024
Görüntülenme Sayısı: 61

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, mesai saatinin bitimine bir saat kala mazbatasını aldı ve başkanlık koltuğuna oturdu. Törenle ve çiçeklerle karşılanan Başkan Dal'ın ilk mesajı Döşemealtı'na eşit ve nitelikli hizmet, gösterilen ilgiye layık olma sözü oldu.

Antalya'da 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen Döşemealtı Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Menderes Dal kazandı. Yapılan itirazlar önce İlçe Seçim Kurulu, ardından İl Seçim Kurulu ve son olarak YSK tarafından reddedildi. Mesai saatinin bitimine bir saat kala İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Menderes Dal, daha sonra devir teslim töreni için Döşemealtı Belediyesi'ne geçti.

KONVOYLU KARŞILAMA

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, ilçe girişinde çok sayıda aracın katıldığı konvoyla karşılandı. Belediye önünde de coşkulu kalabalık tarafından konfeti ve alkışlarla karşılanan Başkan Menderes Dal, yaptığı konuşmada Döşemealtı halkına teşekkür etti. Döşemealtı'nın 32 mahallesine eşit ve nitelikli hizmet için çalışacaklarını kaydeden Başkan Menderes Dal, daha sonra devir teslim töreni için makama çıktı.

‘CEKETİ ÇIKAR, KOLLARI SIVA' SLOGANLARI

Belediye personeli ve Döşemealtılıların yoğun ilgisi ve çiçeklerle karşılanan Başkan Menderes Dal, düzenlenen törenle devir teslim töreninin ardından makamına geçti. “Ceketi çıkar, kolları sıva” sloganları eşliğinde ceketini çıkarıp kolları sıvayan Başkan Menderes Dal, “Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Döşemealtı'nda liyakatli kadrolarla çok güzel işler yapacağız. Döşemealtı'nın daha mutlu ve daha huzurlu bir Döşemealtı yaratacağız” dedi.

Başkan Menderes Dal'ı kutlamak için uzun kuyruk oluşurken, Başkan Dal, 6 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de Döşemealtı Belediyesi önünde gerçekleştirilecek halk buluşmasına herkesi davet etti.