Başkan Menderes Dal: Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir; kutlu olsun!

Anasayfa» Haberler» Başkan Menderes Dal: Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir; kutlu olsun!
Oluşturulma Tarihi: 22.04.2024
Görüntülenme Sayısı: 47

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir mesaj yayımladı. Milli bayramların önemine işaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1'inci Dünya Savaşı'nın ardından Mîsâk-ı Millî sınırları içinde ülke bütünlüğünü korumak adına 1919-1922 yılları arasında çok cepheli siyasi ve askeri mücadeleler verdi. Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı sırasında attığı en önemli adımlardan biri de TBMM'yi 23 Nisan 1920 tarihinde açmasıydı. Atatürk, TBMM'nin açılmasıyla birlikte Türkiye'mizin geleceğini temsil eden çocuklarına da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı armağan etti.

‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir!' diyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve arkadaşlarını bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anarken, bütün yurttaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklarımıza daha çağdaş, özgür, huzurlu, mutlu ve aydınlık bir gelecek sunmak için çalışacağımıza söz veriyoruz.”