Başkan Menderes Dal yol çalışmalarını inceledi

Anasayfa» Haberler» Başkan Menderes Dal yol çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: 21.05.2024
Görüntülenme Sayısı: 331

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Çığlık ve Yeniköy mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Döşemealtı Belediyesi, yaz ayının gelmesiyle birlikte ilçede yol açma ve onarım çalışmalarına hız verdi. Kırsaldan merkeze mahalle mahalle, sokak sokak yol çalışmalarına devam eden Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, planlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Çığlık ve Yeniköy mahalleleri arasında bulunan ve kış aylarında yoğun yağışlarda sular altında kalan Sarımeşelik mevkiinde ekiplerin sürdürdüğü yol açma ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Menderes Dal'a incelemede Başkan Yardımcısı Ömer Kıvrak da eşlik etti. Yol açma çalışmalarını yürüten işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Dal, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

'DÖŞEMEALTI'NI DAHA YAŞANIR HALE GETİRECEĞİZ'

Başkan Menderes Dal, "Hemşehrilerimizin özellikle altyapı konusundaki talep ve beklentilerinin farkındayız. Bir yandan mali disiplini sağlamaya çalışırken bir yandan da altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Döşemealtımızı daha yaşanır hale getirmek için planlı çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.