Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu

Anasayfa» Haberler» Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: 24.4.2018

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı. Birbirinden ilginç tasarım ve hayali kahraman kostümleriyle parti düzenleyen minikler finalde dev Atatürk posteri ve Türk Bayrağı açtı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından 2017-18 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Ekolojik Kreş'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez düzenlendi. 3-6 yaş arası 120 minik öğrenci ve öğretmenleri, giydikleri kostümlerle bayram kutlaması yaptı. Minikler günlerdir hem sınıflarını hem de okullarını süsleyerek bayrama hazırlandı.

Okul bahçesinde marş ve şarkılar söyleyen öğrenciler daha sonra ilginç kostümleriyle mini defile düzenledi. Kostüm giyen arkadaşlarını ve öğretmenlerini alkışlayan minikler daha sonra çeşitli oyunlar oynayıp balon patlatma yarışması yaptı. Ekolojik Kreş öğrencilerinin finali ise muhteşem oldu. Kendilerine bayram armağan eden ulu önderi unutmayan öğrenciler, İzmir Marşı eşliğinde Atatürk posteri ve Türk Bayrağı açtı.