TOKİ Kapalı Pazar Yeri açıldı

Anasayfa» Haberler» TOKİ Kapalı Pazar Yeri açıldı
Oluşturulma Tarihi: 29.05.2024
Görüntülenme Sayısı: 767

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Çıplaklı Mahallesi TOKİ Kapalı Pazar Yeri açılışını yaparak pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesine bağlı Çıplaklı Mahallesi'nde içerisinde köylü pazarcıların da yer aldığı TOKİ Kapalı Pazar Yeri açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Döşemealtı Belediyesi tarafından inşa edilen 1200 metrekarelik kapalı pazar yerinde 75'i sebze, 18'i köylü, 8'i tekstil, 2'si balık, 2'si kuruyemiş, 2'si peynir olmak üzere 107 tezgah bulunuyor. 15 iş yerinin de yer aldığı çok amaçlı kapalı pazar yerinin açılışı Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, CHP İlçe Başkanı Veli Çot ve meclis üyelerinin katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Menderes Dal, yaptığı konuşmada, pazar yerinin hem esnafa hem de vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Zabıta karakolu ve tuvaletlerin de bulunduğu pazar yerinde pazarın kurulmadığı günlerde vatandaşların düğün, mevlit ve asker eğlencesi gibi etkinlikler yapılabilecek.